Rapporteren

Mag 't licht uit?

Aantal weergaves: 2611

Aantal gebruikers: 0

Tool is gratis

Download

Informatie:

 

span style="font-size: medium;">strong>Op een kaart laat men zien waar overbodig lichten branden. Dit om bedrijven bewust te maken van energieverspilling.

Meer dan 85 % van de Nederlanders ergert zich aan nachtelijke kantoorverlichting. Bedrijven en instellingen verspillen er een hoop energie mee. Daarom vragen lokale afdelingen van Milieudefensie in samenwerking met Jongeren Milieu Actief: ‘ Energieverspillers, Mag `t licht uit?! Allerlei bedrijven en instellingen verspillen energie door ‘s nachts kantoorverlichting aan te laten. Dit is slecht voor het milieu en kost veel geld. Bovendien voelen veel mensen zich niet gemotiveerd om als individu energie te besparen wanneer grote organisaties zichtbaar veel energie verspillen.

Het is belangrijk dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en deze energieverspilling stoppen. Met deze campagne willen lokale afdelingen van Milieudefensie in samenwerking met Jongeren Milieu Actief bedrijven en instellingen ertoe bewegen om dat ook daadwerkelijk te doen.

Tags

Burgers / Particulieren,Nederland,Web-applicatie,vrij verkrijgbaar,vrij toepasbaar,Energie

Schrijf een review

Je kunt een review plaatsen als je een account hebt. Het maken van een account is gratis en heel makkelijk.