Rapporteren

Solar Consult (App)

Aantal weergaves: 2720

Aantal gebruikers: 0

Tool is gratis

Download

Informatie:

 

strong>Berekent of een dak geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen en berekent de optimale opstelling.

 

De oriëntatiemeter werkt als een soort kompas, waarmee (i.p.v. het noorden) de afwijking vanaf het zuiden kan worden bepaald. U kunt de telefoon op het dak of tegen het plafond houden. Tevens wordt de hellingshoek van het dak aangegeven en wordt het rendement berekend.

Als u overweegt om zonnepanelen te installeren, kan de map ‘Prestatie’ u helpen bij een onderzoek of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. De map ‘Prestatie’ toont aan of er op uw dak voldoende zonlicht valt en of het de moeite waard is om zonnepanelen te installeren. U kunt een adres invoeren of uw huidige locatie weergeven.

In de tab ‘Advies’ kunt u de details van uw dak invoeren en de App zal de opstelling met maximale opbrengst per jaar van uw dak berekenen.

Tevens kan de benodigde oppervlakte van zonnepanelen op een schuin en plat dak worden weergegeven. Bij een plat dak zal het ook de lengte van de schaduw achter een rij zonnepanelen weergeven.

strong>Over de ontwikkelaar:

De missie van Solar Consulting is het aantal gebruikers van zonne-energie te verhogen door middel van de App Solar Consult. Voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren, kan de App helpen bij een onderzoek of het dak geschikt is voor zonnepanelen.

Contact: Haanappel@solarconsulting.nl

Tags

Burgers / Particulieren,Internationaal,App,vrij verkrijgbaar,vrij toepasbaar,Energie

Schrijf een review

Je kunt een review plaatsen als je een account hebt. Het maken van een account is gratis en heel makkelijk.