Rapporteren

Duurzaamheidsmeter economische sites en bedrijventerreinen

Aantal weergaves: 2600

Aantal gebruikers: 0

Tool is gratis

Download

Informatie:

 

strong style="line-height: 20.8px; font-size: medium; text-align: justify;">Dit meetinstrument werd ontwikkeld om de duurzaamheid van industriële of economische sites en bedrijventerreinen te kunnen meten. De tool biedt een uniforme en eenduidige manier om deze meting uit te voeren, wat uitmondt in een tussen terreinen vergelijkbare score.

Deze tool is ontwikkeld voor het meetbaar maken van de duurzaamheid voor industriële of economische sites en bedrijventerreinen in Vlaanderen. Deze maatstaf kan gebruikt worden om een (tussen bedrijventerreinen vergelijkbare) score te krijgen bij het bepalen van duurzaamheid. Het project of terrein kan door een uniforme en eenduidige manier van beoordeling in een erkend referentiekader worden gecertificeerd. De bepaling van duurzaamheid geeft aan projecten een commercieel voordeel en maakt deze projecten aanlokkelijker voor (internationale) investeerders. 

em>Doelgroep

Primaire doelgroepen voor de aanvraag van dit keurmerk zijn Gemeenten, Provincies, de Vlaamse Overheid, ontwikkelaars en beleggers. De gebruikers van een gebied (bewoner, ondernemer, werknemer, passant, bezoeker) zijn uiteindelijk primair belanghebbenden. Zij zullen, zo is de verwachting, niet direct zelf de aanvragers van het certificaat zijn, maar uiteindelijk wel het certificaat gaan verlangen.

Tags

Professionals,Nederland,Belgiƫ,Excel-sheet,Keurmerk,Gebouwen, Infra & Gebied

Schrijf een review

Je kunt een review plaatsen als je een account hebt. Het maken van een account is gratis en heel makkelijk.