Rapporteren

Vabi Elements EPG (EPC berekenen)

Aantal weergaves: 2256

Aantal gebruikers: 0

Tool is gratis

Download

Informatie:

 

span style="font-size: medium;">strong>Met Vabi Elements EPG (nieuwbouw) beschikt u over de meest complete software waarmee u de energieprestatiecoëfficiënt van nieuwe woningen, utiliteitsgebouwen of combinaties hiervan toetst aan de hand van de in het Bouwbesluit gestelde eisen.

De Energie Prestatienorm Gebouwen (EPG), is de overkoepelende bepalingsmethode voor de energieprestatie van woningen en utiliteitsgebouwen. Vanaf 1 juli 2012 moeten al uw bouwaanvragen hieraan voldoen. Met Vabi Elements EPG (nieuwbouw) beschikt u over de meest complete software waarmee u de energieprestatiecoëfficiënt van nieuwe woningen, utiliteitsgebouwen of combinaties hiervan toetst aan de hand van de in het Bouwbesluit gestelde eisen.

span style="line-height: 1.3em;">Vabi Elements EPG (nieuwbouw) is geattesteerd door het onafhankelijke certificeringsbureau KIWA. Onze klanten voldoen hiermee aan de eis om bij het berekenen van de (EPC) Energie Prestatie Coëfficiënt te werken met geattesteerde software. Het attest vindt u onder downloads in de rechterkolom.

Tags

Professionals,Nederland,Belgiƫ,Software,Gebouwen, Infra & Gebied

Schrijf een review

Je kunt een review plaatsen als je een account hebt. Het maken van een account is gratis en heel makkelijk.