Rapporteren

Ecoefficiëntiescan

Aantal weergaves: 2036

Aantal gebruikers: 0

Tool is gratis

Download

Informatie:

span style="line-height: 1.3em; font-size: 12pt;">De eco-efficiëntiescan is een webapplicatie die u in staat stelt om de eco-efficiëntie-opportuniteiten binnen uw bedrijf te detecteren.

De eco-efficiëntiescan is een webapplicatie die u in staat stelt om de eco-efficiëntie-opportuniteiten binnen uw bedrijf te detecteren. Op eenvoudige en snelle wijze krijgt u een inzicht in mogelijke maatregelen die de eco-efficiëntie van uw bedrijf kunnen verhogen. Deze tool is relevant voor elk bedrijf, zowel productie- als dienstenbedrijven.
De eco-efficiëntiescan geeft u een overzicht van eco-efficiënte maatregelen, gebundeld per onderwerp. U kunt als het ware shoppen tussen de verschillende onderwerpen. U duidt aan welk maatregelen voor u relevant zijn, deze verbeteraspecten worden dan uitgebreid opgenomen in een rapportage. In de rapportagemodule wordt dieper ingegaan op de door u geselecteerde opties. Hier krijgt u ofwel voldoende eerstelijnsadvies om zelf aan de slag te gaan ofwel verwijzingen naar meer gespecialiseerd advies.

strong style="line-height: 1.3em;">Over de ontwikkelaar:

De OVAM is de Openbare Vlaamse AfvalstoffenMaatschappij. Door het verzekeren van een duurzaam beheer van stofstromen en afvalstoffen, door het voorkomen van bodemverontreiniging en door de realisatie van de bodemsanering, draagt de OVAM bij tot een beter leefmilieu en daardoor tot een hogere levenskwaliteit.

Tags

Professionals,Nederland,België,Web-applicatie,vrij verkrijgbaar,vrij toepasbaar,Klimaat & CO2

Schrijf een review

Je kunt een review plaatsen als je een account hebt. Het maken van een account is gratis en heel makkelijk.