Klankbordbijeenkomst Ketenanalyse Opdrachtgevers

KLANKBORDBIJEENKOMST KETENANALYSE HOUT/ BIOMASSA 

Op dinsdag 15 februari 2022 gaan de ketenanalyse klankbordbijeenkomsten van start. Het tweede onderwerp: opdrachtgevers, één van de ‘hot-topics’ van afgelopen jaar..

Wil je meer kennis opdoen over dit onderwerp, je visie erover delen of netwerken? Reserveer dan alvast deze dag in je agenda. Deze bijeenkomst is bedoeld voor het brede spectrum van mensen die met hout/ biomassa werken (adviseurs, overheid, aannemers, opdrachtgevers).

 

Meer informatie volgt.

 

Het team:

Marianne Blom

Ik ben Marianne Blom. Naast Adviseur Leren en Veranderen, ben ik coördinator van het kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van Duurzaamheid binnen Antea Group. Het halen van de CO2 reductiedoelen en de ISO 14001 zijn mijn concrete werkzaamheden. Bijdragen aan positieve impact, dat is mijn ambitie! Daarbij is duurzaamheid nooit het eindpunt, maar een continu proces met als uitgangspunt een positieve impact op de leefomgeving. Dat begint bij de drijfveren van mezelf en binnen de organisatie. Want verduurzaming komt van binnenuit en werkt zo door naar de keten. Dit gaat doorgaans over de kwaliteit van samenwerking.

Alex Bonhage:

Ik ben Alex Bonhage. Werkzaam bij Sweco op het gebied van ketenanalyses, energiebesparing in de industrie en als werktuigbouwkundige in de chemie- en gassector. Ik ben een techneut met een sterkte motivatie om de samenleving te ondersteunen bij het creëren van de Circulaire Economie en de Energietransitie.  

Jasper Roosendaal

Ik ben een data-gedreven adviseur met analytische vaardigheden en een diepe passie voor duurzaamheid. Zowel als individu als binnen RHDHV ben ik gedreven om mijn impact op het milieu te verminderen en onze klanten te helpen hun impact te verminderen.

Als adviesgevend ingenieursbureau heeft RHDHV de verplichting om het voorbeeld te geven en de maatschappij te sturen in de richting van de klimaatdoelstellingen van de overheid, en dat stapje verder. Hoe we die doelen kunnen bereiken is hetgeen waar ik mij op focus. Mijn specialiteit op dit gebied is het uitvoeren van ketenanalyses, ook wel LCAs, een belangrijk meetinstrument om te sturen op duurzaamheid.

Voor de transitie naar een circulaire en duurzame economie ben ik vooral van mening dat de aangesloten partners van de Duurzame Leverancier dit op voortouw nemen en het voorbeeld geven voor de industrie door middel van innovatieve oplossingen en nauwe samenwerking binnen de keten waarin we actief zijn

Mieke van Eerten-Jansen – Duurzame Leverancier

Mieke is een ervaren Adviseur Duurzaamheid en heeft als passie om ketens te verduurzamen. En om de duurzaamheidsimpact van innovaties en oplossingen meetbaar te maken.

Mieke heeft projectervaring in het meetbaar maken van duurzaamheid via LevensCycluse Analyse en DuboCalc berekeningen, MKBA’s en Multi-Criteria Analyses om zo te komen tot de best mogelijke duurzame oplossing. Daarnaast is Mieke is goed in anderen inspireren duurzaam te handelen: mensen bewust bekwaam maken, en hen pragmatisch adviseren hoe ze stappen richting duurzame impact kunnen zetten, bv. via ambitiewebsessies.

Mieke is dan ook een echte bruggenbouwer: ze verbindt mensen door haar enthousiasme én inhoudelijke kennis van duurzaamheid, en weet door haar organisatorische vaardigheden in teamverband duurzame oplossingen met impact neer te zetten.

 

Ward de Hond

Ward werkt als duurzaamheidsadviseur bij adviesbureau Arcadis. Hier is hij actief binnen de infrastructuur en houdt zich bezig met de aanpak Duurzaam GWW, MKI-berekeningen en serious games. Door zijn brede interesse ziet hij kansen tussen verschillende vakgebieden om zo tot win-win oplossingen te komen.

Hilal Sahin

Hoi! Even voorstellen: mijn naam is Hilal, ik ben student Bestuurskunde en projecttechnicus bij Antea Group. Zowel tijdens mijn studie als bij Antea Group ben ik continu bezig met de thema’s duurzaamheid en circulariteit. De Duurzame Leverancier is daarom het perfecte platform om meer kennis op te doen en te delen over deze thema’s. Zo hoop ik mijn bijdrage te leveren aan een stuk groenere en duurzame w

Inschrijven voor dit evenement
Extra persoon toevoegen