Klankbordbijeenkomst Thema CO2

Geachte heer, mevrouw,

Op dinsdag 15 maart 2016 organiseren de deelnemers van de Duurzame Leverancier (http://www.duurzameleverancier.nl) een bijeenkomst over CO2.

 

De bijeenkomst vindt plaats tussen 10:00-13:00 uur bij Movares Nederland B.V.. Zowel gemeenten (overheden) als ook bedrijven worden hiervoor van harte uitgenodigd. Na afloop verzorgen wij een netwerklunch. Wilt u aangeven bij de aanmelding of u hierbij aanwezig wilt zijn dit in verband met de catering.

 

In deze bijeenkomst dit keer het thema CO2.

 

Sprekers:

Gerco Windhorst, Palfinger

 

Jan Johan Kamstra, Wierda Bedrijfswagens

 

Jeroen van Heijningen, Director, GoodFuels Rail & Road:

GoodFuels levert geavanceerde bio-brandstoffen, die gemaakt zijn van afvalstromen en direct inzetbaar zijn in bestaande diesel-motoren. Deze brandstoffen leveren een CO2-reductie van ongeveer 85%, zonder aanpassingen van voertuigen of tankinfrastructuur. Doordat deze brandstoffen flexibel inzetbaar zijn, is het een goed instrument voor bedrijven die oa werken met de CO2 Prestatieladder, EMVI-gunningscriteria of Lean & Green.

 

 

De Duurzame Leverancier is een initiatief gericht op het stimuleren en faciliteren van een duurzame bedrijfsvoering. De initiatiefnemers zijn Strukton, Grontmij, Movares en Anteagroup.

De Duurzame Leverancier biedt onder meer:

  • platform voor bedrijven (en overheden) die zich duurzaam willen profileren;
  • Klankbordbijeenkomsten en keteninitiatieven met verschillende thema’s;
  • transparantie-index (database) met duurzame bedrijven;
  • duurzame bedrijfsvoeringscan (MVO/CO2/Innovatie);
  • database met CO2-footprints van bedrijven;
  • de Carbon berekentool, een CO2-footprint tool volgens het GHG-protocol.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: http://www.duurzameleverancier.nl

X
X

“GoodFuels levert geavanceerde bio-brandstoffen, die gemaakt zijn van afvalstromen en direct inzetbaar zijn in bestaande diesel-motoren. Deze brandstoffen leveren een CO2-reductie van ongeveer 85%, zonder aanpassingen van voertuigen of tankinfrastructuur. Doordat deze brandstoffen flexibel inzetbaar zijn, is het een goed instrument voor bedrijven die oa werken met de CO2 Prestatieladder, EMVI-gunningscriteria of Lean & Green.

Inschrijven voor dit evenement
Extra persoon toevoegen