Klankbordbijeenkomst Thema CO2

Geachte heer, mevrouw,

 

Op dinsdag 22 november 2016 organiseren de deelnemers van de Duurzame Leverancier (http://www.duurzameleverancier.nl) een bijeenkomst over CO2.

 

De bijeenkomst vindt plaats tussen 10:00-13:00 uur bij Movares Nederland B.V.. Zowel gemeenten (overheden) als ook bedrijven worden hiervoor van harte uitgenodigd. Na afloop verzorgen wij een netwerklunch. Wilt u aangeven bij de aanmelding of u hierbij aanwezig wilt zijn dit in verband met de catering.

 

In deze bijeenkomst dit keer het thema CO2.

 

Sprekers:

 

Martijn Rood, Explora

Explora is al ruim 60 jaar Dé werkplaatsinrichter van Nederland voor personen-, truck-/bus- en landbouwwerkplaatsen. Wij leveren hiervoor een compleet assortiment aan equipment van gerenommeerde merken. Ook kunnen wij de indeling van uw nieuw te bouwen werkplaats volledig uittekenen en verzorgen.

Omdat ook wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, levereren wij het "VENTECH Pneuscan bandenspanningscontrolesysteem". Dit systeem zorgt ervoor dat men in enkele seconden een beeld krijgt van de spanning en profieldiepte van elke afzonderlijke band van het voertuig. Een juiste bandenspanning voorkom onnodige slijtage, hoger brandstofverbruik en hierdoor verminderde CO2 uitstoot en verhoogd de veiligheid van het voertuig.

 

Jeroen van Heiningen, GoodFuels Road & Rail

 

Robin Berg, LomboXnet met de snelheid van het licht en de kracht van de zon.

Rijden met de kracht van de zon zonder compromis. 300 kilometer op één batterij en je eigen laad-parkeerplek die bovendien ook nog eens onderdeel is van het wijkenergiesysteem van de toekomst.

Dit is We Drive Solar.

Smart Solar Charging en Deelauto's voor zakelijk gebruik.

 

De Duurzame Leverancier is een initiatief gericht op het stimuleren en faciliteren van een duurzame bedrijfsvoering. De initiatiefnemers zijn Strukton, Sweco, Movares en Anteagroup.

De Duurzame Leverancier biedt onder meer:

  • platform voor bedrijven (en overheden) die zich duurzaam willen profileren;
  • Klankbordbijeenkomsten en keteninitiatieven met verschillende thema’s;
  • transparantie-index (database) met duurzame bedrijven;
  • duurzame bedrijfsvoeringscan (MVO/CO2/Innovatie);
  • database met CO2-footprints van bedrijven;
  • de Carbon berekentool, een CO2-footprint tool volgens het GHG-protocol.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: http://www.duurzameleverancier.nl.

 

Inschrijven voor dit evenement
Extra persoon toevoegen