Klankbordbijeenkomst CO2

Op dinsdag 20 februari 2018 organiseren de deelnemers van de Duurzame Leverancier een klankbordbijeenkomst over de toekomst van de Duurzame Leverancier.

De Duurzame Leverancier is een toekomstgericht initiatief dat in volle ontwikkeling is. In dit kader zijn er nieuwe partners aangesloten en gaat de dienstverlening verbreden met aanvullende tools. Om dit vorm te geven heeft het platform een nieuwe website ontwikkeld om beter aan de (toekomstige) behoeften van de deelnemers, hun partners en de markt tegemoet te kunnen komen.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 10:00-13:00 uur bij Movares Nederland BV. Zowel gemeenten (overheden) als ook bedrijven worden hiervoor van harte uitgenodigd. Na afloop verzorgen wij een netwerklunch. Wilt u aangeven bij de aanmelding of u hierbij aanwezig wilt zijn dit in verband met de catering.

Programma: De aftrap wordt gedaan door Jacco Buisman, directeur van Movares.

Daarna zullen we meegenomen worden door weerman Reinier van den Berg, specialist op gebied van weer, klimaat en duurzaamheid: Weer, klimaat, duurzaamheid, de economie, het voedselvraagstuk, grondstoffen, spectaculaire expedities. Reinier van den Berg brengt in een boeiende rijk geïllustreerde presentatie deze onderwerpen tot leven en met elkaar in verband. Zijn visie wordt duidelijk als hij met u de toekomst in kijkt. Als meteoroloog ging hij de tornado’s achterna, als klimaatdeskundige trok hij over Groenlandse ijskap en door de Amazone, maar ook ging hij naar landen als Zuid-Soedan en Sierra Leone, voor projecten die gericht zijn op de allerarmsten op aarde.

Tenslotte zal de nieuwe website zal feestelijk worden gelanceerd, we introduceren alle nieuwe tools en de nieuwe partners van stellen zich voor: een kijkje in de toekomst van de Duurzame Leverancier.

______________________________________________________________________________________________

De Duurzame Leverancier is een initiatief gericht op het stimuleren en faciliteren van een duurzame bedrijfsvoering. De initiatiefnemers zijn Strukton, Sweco, Movares en Anteagroup.

De Duurzame Leverancier biedt onder meer:

  • Platform voor bedrijven (en overheden) die zich duurzaam willen profileren;
  • Klankbordbijeenkomsten en keteninitiatieven met verschillende thema’s;
  • Transparantie-index (database) met duurzame bedrijven;
  • Duurzame bedrijfsvoeringscan (MVO/CO2/Innovatie);
  • Database met CO2-footprints van bedrijven;
  • Carbon berekentool, een CO2-footprint tool volgens het GHG-protocol.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: www.duurzameleverancier.nl.

Inschrijven voor dit evenement

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven voor dit evenement. Klik hier om in te loggen.