Circulaire Markt

Op dinsdag 10 april 2018 organiseert de Duurzame Leverancier een bijeenkomst met een Circulaire Markt in samenwerking met Groen Geld (www.groengeld.nl) en Flokk (www.flokk.com). Trek uw stoute schoenen aan … en kom naar de Circulaire Markt voor Duurzame Leveranciers en facilitaire inkopers.

B2B Duurzaam inkopen is een makkie op de Circulaire Markt. Laat u verrassen door de nieuwe producten en diensten met bewezen kwaliteit waarmee uw organisatie écht en eerlijk groener en socialer wordt. Denk aan postbezorging, maatpakken, werkkleding, koffie, voertuigen, catering, muziek….. en nog veel meer. Voel hoe een Tesla zit of klim met uw stoute schoenen aan op het zadel van een koeriersfiets. Kleinschalig en overzichtelijk.

GroenGeld deelnemers laten zien hoe de circulaire economie er in de praktijk uit ziet. Laat u inspireren door de hoge kwaliteit van de waren en de unieke verhalen van de ondernemers. Eet uw CO2-neutrale lunch, deel kennis en ervaring met andere bezoekers en bouw samen aan nieuwe netwerken. Maak uw organisatie of bedrijf op een makkelijke manier veel aantrekkelijker voor interne en externe stakeholders.

 

Programma: Deze informatie volgt nog.

 

______________________________________________________________________________________________

De Stichting GroenGeld is een fris collectief van ondernemers die meer geld willen verdienen met maatschappelijke meerwaarde. GroenGeld staat voor de B2B-verkoopgroei van groene producten en diensten. Deze verkoopgroei komt hoofdzakelijk door de inkoop van bedrijven, overheden en organisaties die moeten of willen vergroenen (een markt van meer dan 55 miljard per jaar) en van zaken doen tussen de de deelnemers van GroenGeld onderling.

Groengeld faciliteert op drie manieren: door inspirerende bijeenkomsten, verkoopacties zoals de Green Challenge en een online platform, waarin groene producten en diensten in een digitale etalage staan.

______________________________________________________________________________________________

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair en is eigenaar van de merken HÅG, RH, BMA, Offecct, Giroflex, Malmstolen en RBM. Tijdens de eerste circulaire markt was BMA, het Nederlandse merk in de Flokk (Noors voor groep), één van de enthousiaste deelnemers. Dat de volgende Circulaire Markt plaatsheeft bij Flokk is geen toeval.

Wij onderschrijven de doelstellingen van GroenGeld en vinden (keten)samenwerking cruciaal bij het inrichten van een circulaire economie. Wij faciliteren dan ook graag het samenbrengen van vraag en aanbod en hopen zo een bijdrage te leveren aan het creëren van nieuwe duurzame samenwerkingen.", aldus Hélène van den Dungen, Trade Marketeer Benelux van Flokk.

______________________________________________________________________________________________

De Duurzame Leverancier is een initiatief gericht op het stimuleren en faciliteren van een duurzame bedrijfsvoering. De initiatiefnemers zijn Strukton, Sweco, Movares en Anteagroup.

De Duurzame Leverancier biedt onder meer:

  • Platform voor bedrijven (en overheden) die zich duurzaam willen profileren;
  • Klankbordbijeenkomsten en keteninitiatieven met verschillende thema’s;
  • Transparantie-index (database) met duurzame bedrijven;
  • Duurzame bedrijfsvoeringscan (MVO/CO2/Innovatie);
  • Database met CO2-footprints van bedrijven;
  • Carbon berekentool, een CO2-footprint tool volgens het GHG-protocol.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: www.duurzameleverancier.nl.

Inschrijven voor dit evenement