Workshop ketenanalyse invullen

De nieuwe website van de Duurzame Leverancier kent een aantal nieuwe onderdelen die het nóg makkelijker en leuker maken om duurzaam te ondernemen en duurzame projecten uit te voeren. Één van die nieuwe functionaliteiten is de mogelijkheid om informatie uit CO2-ketenanayses op te vragen. Maar; wat zijn ketenanalyses eigenlijk? Waarom zou je een ketenanalyse opstellen en hoe doe je dat? Hoe kun je vervolgens de kennis delen in de database van de Duurzame Leverancier – en waarom zou je dat doen?

Programma

Tijdens een workshops op 31 mei zullen we uitvoerig ingaan op deze vragen én de handen uit de mouwen steken om samen nieuwe kennis te maken en te delen. Onder leiding van LCA- en CO2-experts gaan we jullie verder op weg helpen. Omdat het onderwerp voor sommigen gesneden koek zal zijn en voor anderen volkomen nieuw, worden er twee workshops georganiseerd.

Workshop 1: Opstellen van een CO2-ketenanalyse volgens de eisen van de CO2-Prestatieladder

Tijdens deze workshop gaan kom je er niet alleen achter wat een ketenanalyse is en waarom je een ketenanalyse op zoek kunnen stellen, maar gaan we je óók helpen om de eerste stappen te zetten bij het opzetten en uitvoeren van zo’n ketenanalyse.

Workshop 2: Invoeren van ketenanalyse in de database

Voor bedrijven die al ketenanalyses hebben opgesteld en willen weten waarom ze deze informatie zouden moeten delen en hóe dat te doen, is dit de workshop waarin alle antwoorden worden gegeven. En meer nog dan dat: we gaan concreet aan de slag zodat aan het einde van de workshop de database is aangevuld met nieuwe informatie over CO2-ketenanalyses.

 

Na afloop verzorgen wij een netwerklunch. Graag bij de aanmelding aangeven of u hierbij aanwezig wilt zijn, in verband met de catering.

 

Neem deel aan dit evenement en vul onder begeleiding de eerste eigen ketenanalyse in of vind verdieping van de reeds ingevulde ketenanalyse. Natuurlijk is er ook gelegenheid om te netwerken en doet u kennis/inspiratie op die u binnen uw eigen organisatie kan inzetten.

Inschrijven voor dit evenement

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven voor dit evenement. Klik hier om in te loggen.