WAT IS DE DUURZAME LEVERANCIER?

De Duurzame Leverancier is het platform voor organisaties die willen investeren in duurzaamheid. Het initiatief is in 2009 opgezet door Movares, Strukton, Antea Group en Sweco. Het huidige bestuur wordt gevormd door Renee van den Heuvel, Frank van Buuren, Theo van Oosten en Kasper Martinot. Eind 2017 zijn Arcadis, RoyalhaskoningDHV, Witteveen+Bos en Fugro als partners toegetreden en hebben we onze dienstverlening uitgebreid met de projectenfootprints (ketenanalyses) en D-Tool. 

Ons platform ondersteunt bedrijven en opdrachtgevers bij het duurzaam opzetten van hun bedrijfsvoering en projecten. Daarbij wordt milieuverantwoord gehandeld en worden innovatieve methoden ontwikkeld om milieubelasting te verminderen. Duurzaam inkopen én voldoen aan duurzame eisen van opdrachtgevers is het uitgangspunt. De Duurzame Leverancier helpt bij het vinden van jouw duurzame leveranciers.

Voor iedereen die meedoet liggen contacten met leveranciers, opdrachtgevers en NGO's die werk maken van duurzame oplossingen binnen handbereik. Elk jaar organiseren we duurzame inspiratiesessies, onze klankbordbijeenkomsten. 

Laat je inspireren en motiveren. We nodigen je uit om mee te doen. Je bent van harte welkom!

Contact opnemen

Ik doe mee