Klankbordbijeenkomst Circulaire Markt

Geachte Deelnemers,

Op dinsdag 12 september 2017 organiseert de Duurzame Leverancier een bijeenkomst met een Circulaire Markt in samenwerking met Groen Geld (www.groengeld.nl/bijeenkomsten).

Trek uw stoute schoenen aan … en kom naar de Circulaire Markt … voor Duurzame Leveranciers en facilitaire inkopers. B2B Duurzaam inkopen is een makkie op de Circulaire Markt. Laat u verrassen door de nieuwe producten en diensten met bewezen kwaliteit waarmee uw organisatie écht en eerlijk groener en socialer wordt. Denk aan postbezorging, maatpakken, werkkleding, koffie, voertuigen, catering, muziek….. en nog veel meer. Voel hoe een Tesla zit of klim met uw stoute schoenen aan op het zadel van een koeriersfiets. Kleinschalig en overzichtelijk.

GroenGeld deelnemers laten zien hoe de circulaire economie er in de praktijk uit ziet. Omlijst door de liedjes van Roos Blufpand en met een kopje (h)eerlijke koffie in de hand, struint u langs de kramen. Laat u inspireren door de hoge kwaliteit van de waren en de unieke verhalen van de ondernemers. Eet uw CO2-neutrale lunch, deel kennis en ervaring met andere bezoekers en bouw samen aan nieuwe netwerken. Maak uw organisatie of bedrijf op een makkelijke manier veel aantrekkelijker voor interne en externe stakeholders.

Programma:

 10:00 start markt, Aftrap door Renee van den Heuvel
 10:30 muziek met en door Roos Blufpand
 12:00 lunch
 13:00 einde markt

De bijeenkomst vindt plaats bij Movares Nederland BV. Zowel gemeenten (overheden) als ook bedrijven worden hiervoor van harte uitgenodigd. Na afloop verzorgen wij een netwerklunch. Wilt u in verband met de catering aangeven bij de aanmelding of u hierbij aanwezig wilt zijn?

In deze bijeenkomst dit keer het thema Circulaire Markt.

Stands: In elk geval Dutch Spirit, Hesselink koffie, Kyoto Lease, United Economy, Van Houtem, Roos Blufpand, Cycloon, Paperwise, Eco Mediagroep, Groenendijk Bedrijfskleding, Biobite en diverse anderen.

 

De Duurzame Leverancier is een initiatief gericht op het stimuleren en faciliteren van een duurzame bedrijfsvoering. De initiatiefnemers zijn Strukton, Sweco, Movares en Anteagroup.

De Duurzame Leverancier biedt onder meer:
• platform voor bedrijven (en overheden) die zich duurzaam willen profileren;
• Klankbordbijeenkomsten en keteninitiatieven met verschillende thema’s;
• transparantie-index (database) met duurzame bedrijven;
• duurzame bedrijfsvoeringscan (MVO/CO2/Innovatie);
• database met CO2-footprints van bedrijven;
• de Carbon berekentool, een CO2-footprint tool volgens het GHG-protocol.

 

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website: www.duurzameleverancier.nl.

X
Inschrijven voor dit evenement

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven voor dit evenement. Klik hier om in te loggen.